find me

myspace : http://www.myspace.com/113818817
facebook : ameer dzulkifli

Thursday, October 8, 2009

jamban rosak,

mlm smlm around 11 kot, aku g la berak, bosan an pstu perut rasa sakit, so aku pun plan g bilik air pstu berak, sekali aku pun buka pintu bilik air, pstu lepak dlm bilik air jap, tnggu mood datang, duduk2 berangan2 fikir2 bergerak2, pstu dah ada mood, nnyi la lagu, sbb bosan tnggu tahi keluar, sekali ta jd, aku nak kencing pula, aku kencing la dulu, pstu aku flash, sekali tmpat na flash tu lepas je aku tekan trus ada bunyi crack ! aku dah mcm ok rilex jela, pst pstu aku berak la, sekali aku nak flash tmpat flash tu rosak, aku pun mcm fuck ! pstu aku pun tadah air dlm baldi, pstu siram la jamban tu, bnyak kali aku buat, hmm nasib baik berjaya, dah penat aku pun bersihkan diri jap then siap2 sikit pstu baring pstu tidur pstu mimpi pelik, so moral of the story is, berak berhati hati ? guna jamban emas ? nonono, moral of the story is think positive because every problem have a solution, hehe, :D

2 comments:

  1. HAHA , kau ni kan kelakar lah . Ni pun nk cerita hehe ;P

    ReplyDelete